Kugler Og Perler! Finn Din Smykkestil!

Få de mest relevante smykker tips kan være forvirrende, for ikke å nevne tidkrevende. Det er så mye informasjon tilgjengelig, kan du ikke vet hva du skal huske på og hva du skal se bort fra. Heldigvis trenger du ikke å lete lenger enn denne artikkelen, som de beste tipsene er kompilert nedenfor.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostymesmykker. Kostyme smykker selger i mer design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel, i løpet av noen måneder eller år, mister kostymesmykker sin farge som får billig metall til å vise seg gjennom under. Invester i en eller to stykker fine smykker som er sikker på å vare livet ut.

Native American smykker har en rik historie i amerikansk kultur. De fargerike perlene og designene forteller historier om tidligere generasjoner. Smykker var en viktig del av de fleste innfødte amerikanere arv, med vakre stykker dateres tilbake tusenvis av år. Disse samme stiler og design er fortsatt populære og i høy etterspørsel i dag.

Behold alltid kvitteringen. Å sørge for at du har en måte å returnere den aktuelle varen er en av de viktigste tingene å gjøre i smykker shopping. Du vet aldri om personen du kjøper for kanskje ikke liker stykket, eller om du kan finne en bedre avtale andre steder.

Prøv å fikse riper i klokke glass før du kaste bort penger på en gullsmeden. Watch ansikter kan lett bli ripete av sin konstante eksponering for elementene. For å fikse dette, prøv å gni en liten mengde av tannkremen din i ansiktet på klokken. Bruk sirkulær bevegelse og se riper forsvinne som magi.

Når det gjelder å vise frem din personlighet gjennom smykker, mesteparten av tiden kan du gjøre en større uttalelse med mindre. Velg dristige, dramatiske stykker, men begrens deg til å bruke en eller to om gangen. Et sofistikert par lysekrone øredobber kan sette av et antrekk på egen hånd, og noen ganger en prangende cocktail ring er den eneste glitter du trenger for å trekke oppmerksomhet.

Når du kjøper biter av smykker som er unike, vurdere å prøve å kjøpe så mye av et komplett sett som du kan. Med unike brikker, kan det være vanskelig å finne andre smykker som er komplementære. Kjøpe et komplett sett med unike smykker gjør det også enkelt å gi hver del av settet som en egen gave over tid.

En av de største farene for smykker er tap. Når du ikke er forsiktig med biter av fine smykker som du har, kan det være ganske lett å miste den. Ved å betale oppmerksomhet, spesielt til svært små biter og steiner vil du sikre at du har smykker gjennom hele livet.

Utdanne deg selv er den enkleste måten å unngå eventuelle problemer. Som ble diskutert i artikkelen, kan du kaste bort tid med informasjon som ikke gjelder for deg. Fremover, holde disse awesome smykker tips i tankene, og du kan føle deg trygg på at den informasjonen du har er det aller beste.